Specijalne ponude
Chef's Tasting Menu
Goose pate
Calamarata/ pesto genovese, pistachio
Beefsteak tenderloin/ black truffels, baby patato
Mousse/ belgian chocolate, raspberries

Chef”s Badnjak ponuda
Radno vrijeme od 12 do 17
PREDJELO
Baranjska fiš juha bez kosti
Reducirani gulaš od sipe s palentom
Zapečena jakobova kapica
Pašteta od bakalara
Salata s hobotnicom
Carpaccio od kozica
Carpaccio od tune
TJESTENINA
Penne/ lignje i crne masline
Bavette u buzari od kozica i škampi
Strozzaperetti s jakobovim kapicama u zelenom pestu
Strozzapretti s jakobovim kapicama u zelenom pestu
GLAVNO JELO
Jadranske lignje na roštilju/blitva krumpir
Brudet od mješane ribe s palentom
Tuna i tjestenina s kozicama i dimljenim lososom
Losos s šparogama i krumpirom u holandskom umaku
Pohani smuđ u crnom sezamu na bavarskoj krumpir salati

Novogodišnja večera
65 eur, početak u 20.00 h,
radno vrijeme do 23.30 h
Gusja pašteta/pogačice/marmelada od luka
Krema tikvice/avokado/macarpone
Njoki bundeva/curry od kozica i lososa
Ribaye Angus Irska/Barolo umak/karamelizirana mrkva
Čokoladni souffle/šumsko vože/burbon vanilija

